Transformatie Rondreis Ierland

Ierland kleinschalige spirituele rondreis.

 

Mijn passie is reizen en werken aan persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ook steeds meer met een spirituele inslag. Ierland is daarvoor de ‘magic place to be‘! De combinatie van genieten van het rondreizen, de beweging en met een kleine groep vrouwen tijdens de reis onze verlangens en behoeftes met elkaar verkennen geeft ruimte aan vrijheid en een prachtige energie. Dit moet je een keer meemaken! Uit ervaring weet ik dat deze vorm van reizen en genieten terwijl je werkt aan persoonlijke ontwikkeling zeer helend kan zijn en een positieve boost/focus geeft aan je leven. Er zijn momenten in je leven, althans zo heb ik het ervaren waar je een zetje nodig hebt om weer voluit van je eigen kwaliteiten te kunnen genieten. Deze reis biedt je die kans. Je zal zien en ervaren dat je zoveel meer in je hebt.

Verlang je naar een mooie kleinschalige gezellige reis met gelijkgestemde vrouwen, naar nieuwe inzichten en ruimte voor jouzelf!

Dan is dit jouw reis! Terwijl je reist ga je aan de slag met wat er voor jou toe doet!

Iers lied van Maria McCool

Video afspelen

Misschien herken je dit ook:

✓Je verlangt naar ruimte en tijd voor jezelf

✓Je zoekt een nieuwe uitdaging

✓of juist meer balans en rust

✓Je wil inzichten die ervoor jou toe doen

✓Jij zoekt diepgang en verbinding

✓Je wil aan de slag

✓Zelfreflectie is belangrijk voor jou

✓Je houdt van persoonlijke ontwikkeling

✓ Je houdt van fotograferen

✓Ierland staat op je bucket list

✓Je bent klaar voor jouw soul trip

Wanneer je één of meer van de punten hierboven kunt afvinken, is deze reis een kans voor jou.

Ierland: land van verhalen, natuur, muziek en gastvrijheid

Met een kleine groep (maximaal 5 gelijkgestemde vrouwen) gaan we op pad. Ierland is de ideale setting om je dagelijkse rompslomp achter je te laten. De rustgevende groene omgeving en prachtige kustroute zorgen voor de nodige inspiratie. De Ieren zijn een gastvrij, muzikaal innemend volk. 

Je wordt vervoerd!

We reizen met 1 auto via de Wild Atlantic Way naar interessante, spirituele en historische plekken. Je wordt vervoerd en hoeft niet zelf links te rijden. We slapen in mooie authentieke accomodaties, voeren bijzondere gesprekken doen diverse activiteiten op locatie en bezoeken supergezellige pubs.

Wanneer gaan we op stap?

De reis is  7 dagen: ‘Voorlopige vertrekdatum is in april 2025′. Voor nadere informatie klik op de onderstaande button. 

 

Hoe ziet een dag in Ierland op deze reis eruit?

Je wordt wakker op een mooie plek en geniet van een heerlijk (iers) ontbijt. We starten met een gezamenlijke meditatie, maar niets is verplicht. Wil jij graag een wandeling maken en niet mediteren dan kan dat ook. We laden in en gaan ‘en route’. Langs mooie vergezichten en bijzondere plekken waar we stoppen en een activiteit/oefening/opdracht doen. We houden onderweg een fijne koffie of thee stop.  ’s Middags lunchen we in een gezellig restaurantje en bij mooi weer waar het kan lekker buiten op een terras. ’s Avonds spreken we een tijd en plaats (Lees pub) af voor het diner, waar we gezamenlijk afsluiten met uitwisseling van ervaringen.

We hebben een programma maar afhankelijk van het weer en ieders individuele behoefte passen we dat ook net zo makkelijk aan. Het is belangrijk dat je tijdens deze reis ervaart dat je je eigen mogelijkheden en ruimte kunt verkennen en en er uit haalt wat voor jou belangrijk is en dus niet gebonden bent aan wat anderen doen.

Kosten en Algemene voorwaarden.

De transformatie reis naar Ierland kost 1339 euro incl. BTW en incl inschrijfgeld.

Je inschrijving is geldig nadat het inschrijfgeld à 150 euro is ontvangen. De aan je toegestuurde rekening voor het resterende bedrag dient binnen de aangegeven datum op de rekening te zijn voldaan. Het inschrijfgeld wordt bij deelname van het totale bedrag (1339) afgetrokken.

Je kunt je inschrijving opzeggen tot 8 weken vóór aanvang van de reis waarbij het bedrag minus de 150 euro inschrijfgeld wordt gerestitueerd. In overleg kun je je inschrijving ook overdragen aan een ander.

Mocht er door onvoorziene omstandigheden door externe overheidsmaatregelen bv. i.v.m. corona geen reis plaats kunnen vinden, dan heb je recht op restitutie van het door jou betaalde bedrag. 

Indien deelname aan de reis niet kan doorgaan door overmacht van de organisatie dan heb je recht op volledige restitutie van het door jou betaalde bedrag.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermissing van, of schade aan persoonlijke bezittingen.

De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen tijdens de reis. Het is raadzaam om  een annuleringsverzekering en reis-en ziektekostenverzekering met dekking in het buitenland af te sluiten.

In de reis is inbegrepen:

  • Deskundige begeleiding
  • Dagelijks programma met inspirerende oefeningen.
  • Overnachting in verschillende bijzondere accomodaties met elke ochtend een riant (Iers) ontbijt
  • Vervoer en chauffeur langs adembenemende routes en indrukwekkende natuur en uitzichtpunten
  • De prijs is gebaseerd op het delen van een tweepersoonskamer. Wil jij een kamer voor jezelf? Dan geldt een toeslag van 50 euro per nacht (in overleg). 

Niet inbegrepen is:

  • De vlucht naar Ierland (Aerlingus naar Cork, neem even contact op voor de juiste vlucht)
  • Overige maaltijden en drank.
  • Eventuele bijkomende evenementen, deze dienen ter plaatse afgerekend te worden.

De reis neemt 7 dagen in beslag vanaf de aankomst in Ierland.

Na de reis is er, wanneer nodig en behoefte, ruimte voor een individueel consult tegen een gereduceerd tarief, van 50 euro per consult.

Dit zeiden deelnemers over de reis:

De reis heeft mij het geloof in mezelf teruggegeven. Het was een enorme boost voor mijn eigenwaarde. De mooie gesprekken, het benoemen van elkaars kwaliteiten en dat al het andere er ook mag zijn hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf weer heb omarmd. Ook ontdekte ik hoe fijn ik het vind om tijd door te brengen met gelijkgestemden en samen de diepte in te gaan!”  (A.S)

—————

“Van te voren was ik licht sceptisch over het reizen met een groep vrouwen – dit is niet direct iets waar mijn voorkeur naar uitgaat. Ook was ik ervan overtuigd dat ik niet echt issues had. Toch voelde ik dat deze reis goed voor me zou zijn, en dat bleek meer dan waar: ik kwam mezelf tegen. De groep liet mij op een hele liefdevolle manier inzien hoe ik overkom. Door de coaching en oefeningen ontdekte ik waar dat vandaan komt en hoe ik hier verandering in kan brengen. Het was een hele waardevolle en verrijkende ervaring.” (P.K)

—————

“De reis naar Ierland was voor mij waardevol omdat ik met gelijkgestemden en in een veilige omgeving mezelf kon zijn. Ik kon eerlijk neerleggen waar ik mee worstelde en kreeg op een liefdevolle manier feedback: complimenten en leermomenten. Hierdoor kon ik weer een stap zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat we allemaal worstelen met onze eigen dingen, is het fijn te ervaren dat je daarin niet uniek bent, dat relativeert enorm.”  (L.S)

—————

“Een prachtige reis, indrukwekkend en wisselend landschap en mooie opdrachten die je individueel uit kunt voeren. Maar ook diepgaande gesprekken in een kleine, heel vertrouwde groep. Dingen achterlaten en inzichten krijgen. Zeker de moeite waard! (SB)

—————

“De combinatie van de mooie natuur/ uitzichten, de oefeningen en de gesprekken onderweg is voor mij heel waardevol gebleken … ik ben met mooie inzichten terug gekomen en daarmee weer een stukje verder richting mijn doel. Zeker een aanrader.                        (Wilma Zeilemaker).

—————

“Ik ging met een groep onbekende mensen op transformatie-reis naar Ierland. Ik had deze reis binnen een paar minuten geboekt. Ik las het en dacht: Dit is mijn reis! Ierland en transformatie! Ik was zo blij met deze boeking en het vooruitzicht. Naarmate de tijd vorderde begon ik deze periode steeds slechter in mijn vel te zitten. Periodes waar ik zo af en toe last van kan hebben. Toen de tijd was aangebroken om op reis te gaan voelde ik een enorme weerstand! Waarom had ik nou weer een transformatie-reis geboekt?! Ik zit helemaal niet lekker in mijn vel en dan ga ik met een groep vol positivo’s op reis! Zij hebben natuurlijk hun leven helemaal op orde. Had ik nou maar gewoon een normale reis geboekt! Hahaha…wat had ik het mis zeg!! Wat heb ik daar met die mooie groep een groeispurt gemaakt!! Ik kon heerlijk mezelf zijn en..zoals gewoonlijk ..was ik niet de enige die tegen  dingen aanliep in mijn leven. Door deze reis realiseer ik me nog meer dat iedereen een verhaal heeft. Ik ben door deze mensen gedragen en gezien. Ik ben eeuwig dankbaar voor deze mooie reis!! De mooie vriendschap(pen) die ik eraan over heb gehouden! Eentje in het bijzonder!! wij dragen elkaar en nog steeds! Dank je wel Ierland, dank je wel. Jullie zitten in mijn hart” (Anuschka Merlijn)

—————

” Het was een magische reis” (Wieteke)

—————

Wauw! Dat is eigenlijk het enige wat in mij opkomt nu ik terug ben vn de transformatiereis. Een reis die zijn naam eer aan doet! Wauw wat is Ierland toch een prachtig land. Wauw, wat kan je als vrouwen onder elkaar mooie dingen bereiken. Wauw wat is deze reis goed voor me geweest. Als je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling, inzicht wil krijgen in jezelf en kan genieten van adembenemende natuur en ervaringen dan is deze reis het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Nogmaals bedankt voor alles het was echt onvergetelijk (Eva. L)

—————

Wat een heerlijke reis was het! Brigitte nodigt je uit om bij jezelf stil te staan, geheel op informele en ontspannen wijze. Er zit een mooie opbouw in de reis waardoor er steeds meer helder wordt rondom jezelf. De accomodaties zijn zorgvuldig uitgezocht, het programma is afwisselend en daarnaast is er genoeg vrije ruimte. En ja, dan Ierland..Persoonlijk ben ik in deze week verliefd geworden op de intens mooie landschappen, laagdrempelige pure mensen en de sfeervolle muziek. Deze reis met vrouwen heeft me veel gedaan een absolute aanrader. (Irma C)

—————

Ik kijk terug met een fijn gevoel op Ierland en de ontzettend fijne mensen. Ierland heeft voor mij betekend dat ik weer met beide voeten op de grond ben komen te staan. De betrekkelijkheid van de dingen weer in het perspectief ben gaan zien en letterlijk afstand heb kunnen nemen. Het kwam op het goede moment voor mij en het heeft mij zeker verder geholpen. (Sietske D)

—————

Ik ben van 16 oktober tot en met 22 oktober 2023 mee geweest met de Ierland spirituele rondreis. We waren in totaal met 5 vrouwen en dat paste precies in de grote gehuurde auto. De ontmoeting op Schiphol was duidelijk en we ontmoeten elkaar daar snel. Iedereen was gelijkgestemd en direct verliep alles leuk, soepel en spontaan. Brigitte legt ook totaal geen druk en er is alle ruimte om dingen aan te geven, en er is ook genoeg ruimte en tijd voor jezelf. We hielden ook allemaal op een natuurlijke manier rekening met elkaar. Het was echt heel erg fijn en Ierland was bijzonder mooi! Ik had er al veel van verwacht en gehoopt, maar het landschap is nog mooier en afwisselender dan ik dacht. Brigitte is heel relaxed en rijdt daar overal heen. Rustig en bedeesd. We hebben er precies genoeg prachtige spirituele, culturele dingen gezien dat vond ik fijn. Elke ochtend een meditatie en overdenking, dat was goed. Brigitte past zich perfect aan de groep aan. We waren allemaal aan het einde van de reis heel erg enthousiast, rustig en we zeiden dat het bijzonder was dat we zo goed met elkaar konden opschieten. Je bent toch vreemden van elkaar hè. Ierland is hierdoor wel in mijn hart gekomen en ik kan niet wachten om weer heen te gaan.  (Anneke uit Assen, okt 2023)

—————-

Rust en ruimte, daar had ik behoefte aan op het moment dat ik de transformatiereis naar Ierland voorbij zag komen op Instagram. Het voelde gelijk als iets wat ik moest doen, al duurde het nog even voor ik de knoop door had gehakt.

Maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! De reis naar Ierland is voor mij het onbetwiste hoogtepunt van het jaar en misschien wel van de afgelopen jaren geweest. Rust en ruimte genoeg, maar juist ook het samenzijn met vier vrouwen die ik nog nooit had ontmoet was als een warm bad. Ik voelde me compleet mezelf en totaal geaccepteerd. We hebben gelachen, gepraat, gemediteerd, genoten van alles wat West-Ierland ons te bieden had. En altijd was daar Brigitte, die met de juiste vragen, meditaties en oefeningen kwam en die ons naar de prachtigste plekken reed.

Niet alleen is de reis nu een prachtige herinnering, het heeft me ook weer wat meer inzicht over mezelf gegeven en food for thougt. Als je jezelf een geweldig cadeau wil geven, raad ik je dit ten zeerste aan. (Danielle Langendoen oktober 2023)

—————-

Hartelijk dank Brigitte ik heb genoten van onze prachtige reis door het mooie Ierland: de schoonheid van de natuur, de gesprekken en de gezelligheid van een gelijkgestemde groep vrouwen. Ik zal mijn ervaringen nooit vergeten! (Paula mei 2024)

—————-“De reis naar Ierland was erg geslaagd. Allereerst de groep; inclusief Brigitte hadden we een bijzondere en fijne klik met elkaar. De diepgaande gesprekken die we voerden en de meditaties die we deden hebben mij veel gegeven waar ik mee verder kan. De accommodaties waren sfeervol; het samen tafelen was gezellig, alle nachten heerlijk geslapen.  En dan het prachtige Ierland! De kusten, heuvels, schapen, steenkringen, mooie dorpen, de bevolking, alles werd voortdurend “gekust” door de  bijzondere lichtval die er in Ierland is. Betoverend.

Dank aan Brigitte die ons meenam door dit mooie land!” (P.R. april 2024)

——————


Met Brigitte de Bruyckere van Travel Transformatie Reizen naar Ierland.
Wat was het een mooie reis. Met 5 vrouwen die elkaar nooit eerder ontmoet hadden gingen we dit avontuur tegemoet. Het voelde goed om daar zijn. Mooie gesprekken, intense meditaties, heerlijke maaltijden, (spirituele) plaatsen bezocht en door heel oude natuur gewandeld. Ook een avond in een Ierse pub mocht natuurlijk niet ontbreken. Een belevenis op zich. In zeven dagen kun je maar een klein deel van Ierland zien, maar wat was het mooi in het Zuid-West Ierland.
Ik ga graag nog een keer terug.
🍀Chrisa (april 2024)