Ierland kleinschalige rondreis.

Mijn passie is reizen en sinds jaar en dag vooral in Ierland. Toen ik voor het eerst voet aan land zette in Ierland en dat is meer dan 40 jaar geleden voelde ik mij meteen thuis. Na die eerste keer ging ik er jaarlijks heen met vrienden, familie  en ook vaak in mijn uppie. Vroeger liftend, met het openbaar vervoer, bus, trein en later de auto. Via Engeland destijds was ik 2 dagen onderweg. Inmiddels gaat dat sneller met het vliegtuig. Vliegen is natuurlijk niet direct de beste optie maar de keuze om via het vasteland te reizen is ook ingegeven door de lengte van de reizen. Deze rondreis is 9 dagen. Ierland is een ‘magic place to be’! De combinatie van genieten tijdens het rondreizen, de beweging met een groep op stap en genieten tijdens deze specifieke reis is een nieuw concept.

Ik organiseer ook travel transformatie reizen waarbij ik persoonlijke ontwikkeling  combineer met het rondreizen in een deel van Ierland. Dit is een magische spirituele reis specifiek voor vrouwen. Wanneer jou dit meer aanspreekt klik dan bovenin het menu op Transformatie Rondreis Ierland.

Wanneer je liever gewoon op stap bent, niet zit te wachten op persoonlijke ontwikkeling en met een kleine groep verrast wil worden met prachtige routes, schitterende uitzichten en gezellige Ierse plaatsjes ‘on the way’ dan is dit jouw reis. Uit ervaring weet ik dat deze vorm van reizen een heerlijke ervaring van vrijheid geeft en geweldige contacten op kan leveren. Veel plezier ook.

We reizen met 1 of 2 auto’s en stoppen waar we het de moeite waard vinden. We verblijven op verschillende bijzondere locaties. We genieten van de Ierse folk sessies in de pubs. De Ieren zijn heel gastvrij en hebben aanstekelijke humor. Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. 

Verlang je naar een mooie kleinschalige gezellige reis met gelijkgestemde vrouwen.

Dan is dit jouw reis!

Luister hier naar het Ierse lied van Maria McCool

Video afspelen

                                                                                                 Misschien herken je dit ook:

✓Je verlangt naar een mooie makkelijke reis.

✓Je houdt van gezelligheid

  ✓Je bent positief ingesteld

✓Je houdt van verrassingen

✓Lachen en plezier Ja meer van dat…spreekt je aan.

✓Je bent flexibel

✓Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging.

✓Jij wordt blij van verbinding

                                                                                                         je houdt van ierse folk

✓Je leeft helemaal op van schitterende natuur.

✓ Je houdt van fotograferen

✓Ierland staat op je bucket list

Wanneer je één of meer van de punten hierboven kunt afvinken, is deze reis een kans voor jou. 

Ierland: land van verhalen, natuur, muziek en gastvrijheid

Met een kleine groep (maximaal 8) gaan we op pad. Ierland is de ideale setting om je dagelijkse rompslomp achter je te laten. De rustgevende groene omgeving en prachtige kustroute zorgen voor de nodige inspiratie. De Ieren zijn een gastvrij, muzikaal innemend volk. 

Hoe dan? 

We reizen met 1 of 2 auto’s via de Wild Atlantic Way naar interessante, spirituele en historische plekken. Je wordt vervoerd en hoeft niet zelf links te rijden. We slapen in mooie authentieke B&B bezoeken bijzondere plekken en supergezellige pubs.

Vertrekdatum?

29 april 2023- 7 mei. De reis duurt 9 dagen. Voor nadere informatie klik op de onderstaande button.     

                                          

Hoe ziet een dag in Ierland op deze reis eruit?

Je wordt wakker in een mooie B&B of een vergelijkbare accommodatie en geniet van een heerlijk (Iers) ontbijt.  We laden in en gaan ‘en route’. Langs mooie vergezichten en bijzondere plekken waar we stoppen en onderweg een fijne koffie of thee stop houden.  ’s Middags lunchen we in een gezellig restaurantje en bij mooi weer waar het kan lekker buiten op een terras. Checken in bij de volgende B&B. ’s Avonds spreken we een tijd en plaats (Lees pub) af voor het diner, waar we gezamenlijk afsluiten en genieten waar het kan van Ierse folk muziek.

We hebben een programma maar afhankelijk van het weer en ieders individuele behoefte passen we dat ook net zo makkelijk aan. Het is belangrijk dat je tijdens deze reis ervaart dat je je eigen mogelijkheden en ruimte kunt verkennen en en er uit haalt wat voor jou belangrijk is en dus niet gebonden bent aan wat anderen doen.

KOSTEN & TIJDINVESTERING

De rondreis in Ierland kost 1287 euro incl. BTW. Wanneer je mee wil en zeker wil zijn van je plaats kun je je plaats reserveren, voor 250 euro. Dit bedrag wordt bij deelname van de prijs 1287 euro afgetrokken.

In de reis is inbegrepen:

  • Deskundige reisbegeleiding
  • Bezoek aan bijzondere cultural heritage of bezienswaardigheden, (entrees zijn exclusief).
  • Overnachting in verschillende B&B’s met elke ochtend een fijn Iers of continentaal ontbijt
  • Vervoer en chauffeur langs adembenemende routes en indrukwekkende natuur en uitzichtpunten
  • De prijs is gebaseerd op het delen van een tweepersoonskamer. Wil jij een kamer voor jezelf? Dan geldt een toeslag van 45 euro per nacht.

Niet inbegrepen is:

  • De vlucht naar Ierland
  • Maaltijden en drankjes in pubs of restaurants en zelf bereide maaltijden.
  • Eventuele bijkomende evenementen en entrees, deze dienen ter plaatse afgerekend te worden.

De reis neemt 9 dagen in beslag. Neem voor de boeking van de vlucht even contact op vooraf om de juiste vlucht af te spreken. Wanneer je de reis zou willen verlengen laat het dan tijdig weten.