Ierland kleinschalige rondreis Dublin Connemara Clare.

 

Mijn passie is reizen en sinds jaar en dag vooral in Ierland. Toen ik voor het eerst voet aan land zette in Ierland en dat is meer dan 40 jaar geleden voelde ik mij meteen thuis. Na die eerste keer ging ik er jaarlijks heen met vrienden, familie  en ook vaak in mijn uppie. Vroeger liftend, met het openbaar vervoer, bus, trein en later de auto. Via Engeland destijds was ik 2 dagen onderweg. Inmiddels gaat dat sneller met het vliegtuig. Vliegen is natuurlijk niet direct de beste optie maar de keuze om via het vasteland te reizen is ook ingegeven door de lengte van de reizen. Ierland is een ‘magic place to be’! De combinatie van genieten tijdens het rondreizen, de beweging met een groep op stap en genieten tijdens deze specifieke reis is een nieuw concept.

Ik organiseer travel transformatie reizen. Deze reis is een prachtige nieuwe reis voor vrouwen. Er zijn 2 verschillende routes. Deze nieuwe reis gaat via Dublin naar de westkust, Connemara en daarna naar Clare. 

Wanneer je geraakt wordt door Ierland open staat voor avontuur en natuur en met een kleine groep vrouwen verrast wil worden met prachtige routes, schitterende uitzichten en gezellige Ierse plaatsjes ‘on the way’ dan is dit jouw reis. Het is niet direct een wandelreis maar er zijn diverse wandelmogelijkheden onderweg. Je geeft zelf aan waar je graag meer zou willen wandelen. Wanneer dat lukt binnen het programma regelen we dit. Uit ervaring weet ik dat deze vorm van reizen een heerlijke ervaring van vrijheid geeft en geweldige contacten op kan leveren. Veel plezier ook. 

We reizen met 1 auto en stoppen waar we het de moeite waard vinden. Let wel wanneer je last hebt van wagenziekte is deze reis misschien niet geschikt voor jou neem dan vooraf contact op met mij. De reis is gegarandeerd zodra er 3 deelneemters zijn ingeschreven. We verblijven op verschillende bijzondere locaties. We genieten van de Ierse folk sessies in de pubs. De Ieren zijn heel gastvrij en hebben aanstekelijke humor. Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. 

Verlang je naar een mooie kleinschalige gezellige magische reis met gelijkgestemde vrouwen.

Dan is dit jouw reis!

Luister hier naar het Ierse lied van Maria McCool

Video afspelen

                                                                                                 Misschien herken je dit ook:

✓Je verlangt naar een mooie magische reis.

✓Je houdt van gezelligheid

  ✓Je bent positief ingesteld

✓Je staat open voor persoonlijke ontwikkeling

✓Je houdt van verrassingen

✓Lachen en plezier Ja meer van dat…spreekt je aan.

✓Je bent flexibel

✓Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging.

✓Jij wordt blij van verbinding

✓Je houdt van Ierse folk

✓Je leeft helemaal op van schitterende natuur.

✓je bent redelijk goed ter been

✓ Je houdt van fotograferen

✓Ierland staat op je bucket list

Wanneer je één of meer van de punten hierboven kunt afvinken, is deze reis een kans voor jou.

Ierland: land van verhalen, natuur, muziek en gastvrijheid

Met een kleine groep ( maximaal 4 deelneemsters bij 3 is de reis gegarandeerd) gaan we op pad. Ierland is de ideale setting om je dagelijkse rompslomp achter je te laten. De rustgevende groene omgeving en prachtige kustroute zorgen voor de nodige inspiratie. De Ieren zijn een gastvrij, muzikaal innemend volk. 

Hoe dan? 

We reizen met 1 auto via de Wild Atlantic Way naar interessante, spirituele en historische plekken. Je wordt vervoerd en hoeft niet zelf links te rijden. We slapen in mooie authentieke B&B bezoeken bijzondere plekken en supergezellige pubs.

Vertrekdatum?

april/ mei, exacte data voor 2025 nog nader te bepalen. Voor nadere informatie klik op de onderstaande button.     

                                                                                

 

Hoe ziet een dag in Ierland op deze reis eruit?

Je wordt wakker in een mooie B&B of een vergelijkbare accommodatie en geniet van een heerlijk (Iers) ontbijt.  We laden in en gaan ‘en route’. Langs mooie vergezichten en bijzondere plekken waar we stoppen en onderweg een fijne koffie of thee stop houden.  ’s Middags lunchen we in een gezellig restaurantje en bij mooi weer waar het kan lekker buiten op een terras. Checken in bij de volgende B&B. ’s Avonds spreken we een tijd en plaats (Lees pub) af voor het diner, waar we gezamenlijk afsluiten en genieten waar het kan van Ierse folk muziek.

We hebben een programma maar afhankelijk van het weer en ieders individuele behoefte passen we dat ook aan wanneer dat kan en redelijk is. Het is belangrijk dat je tijdens deze reis ervaart dat je je eigen mogelijkheden en ruimte kunt verkennen en en er uit haalt wat voor jou belangrijk is en dus niet gebonden bent aan wat anderen doen. 

KOSTEN & TIJDINVESTERING

De rondreis in Ierland kost 1587 euro incl. BTW. Wanneer je mee wil en zeker wil zijn van je plaats kun je je plaats reserveren, voor 250 euro. Dit bedrag wordt bij deelname van de prijs 1587 euro afgetrokken.

In de reis is inbegrepen:

  • Deskundige reisbegeleiding
  • Bezoek aan bijzondere cultural heritage of bezienswaardigheden, (entrees zijn exclusief).
  • Overnachting in verschillende B&B’s met elke ochtend een fijn Iers of continentaal ontbijt
  • Vervoer en chauffeur langs adembenemende routes en indrukwekkende natuur en uitzichtpunten
  • De prijs is gebaseerd op het delen van een tweepersoonskamer. Wil jij een kamer voor jezelf? Dan geldt een toeslag van 50 euro per nacht.

Niet inbegrepen is:

  • De vlucht naar Ierland
  • Maaltijden en drankjes in pubs of restaurants en zelf bereide maaltijden. 
  • Eventuele bijkomende evenementen en entrees, deze dienen ter plaatse afgerekend te worden.

De reis neemt 9 dagen in beslag. Neem voor de boeking van de vlucht even contact op vooraf om de juiste vlucht af te spreken. Wanneer je de reis zou willen verlengen laat het dan tijdig weten.

 

Dit zeiden de deelnemers over deze nieuwe reis;

———————-

Voor de derde keer mee gegaan op reis met Brigitte naar Ierland. Deze keer door midden Ierland van Dublin tot de Cliffen van Moher.

Een reis die zijn naam eer aan doet: travel transformatiereis. De combinatie van, prachtige natuur, cultuur, diepgaande gesprekken, fijne oefeningen, de coaching en persoonlijke aandacht van Brigitte  en, niet te vergeten,  de vrolijke Ierse muziek maakt deze reis zeer de moeite waard. Een echte aanrader.